Börjar hemorten kännas för liten?

Tyvärr fungerar det inte alltid att fortsätta driva företag på små orter. Hur gärna man än vill stödja de små orterna kanske lönsamheten kräver att man har sin verksamhet mer centralt. Om möjligheten finns kan det vara bra att ha kvar en filial på den lilla orten. Är du redo att expandera och behöver vara tillgänglig i staden?

Är du redo att expandera?

Känns det som rätt tillfälle att expandera? Det kan kännas som ett stort beslut att ta och det kan till och med kännas lite obehagligt. Många uppger att det känns som att förlora kontrollen. Med fler medarbetare måste man också vara beredd på att överlämna ansvar till dem. Du kan inte vara med i alla steg utan måste lita på din personal.

Sveriges andra största stad

Göteborg är en intressant stad för företagare. Den ligger nära kontinenten och med goda kommunikationer med övriga Europa. Vad det än är för typ av företag du driver är Göteborg ett bra val. Om du hyr kontor i Göteborg har du närmare till fler potentiella kunder. Är det butikslokal du är intresserad av att hyra bör du undersöka läget för att se om lokalen är den rätta för just din nisch.

Inreda och måla din lokal

Visste du att färgerna som möter kunder och samarbetspartner spelar stor roll? När du ska inreda och måla din lokal ska du tänka på vad det är du vill nå ut med. Hur vill du att dina kunder ska känna när de besöker ditt företag?

Att trivas i Göteborg

Det är lätt att trivas i Göteborg. Det är levande stad med mycket aktiviteter och nöjen. Det finns utmärkta skolor och ett stort urval av utbildningar. Det sägs att staden är den trevligaste av alla storstäder!